Σελίδες

Τετάρτη 5 Ιουνίου 2013

Το fecabook κατέβασε τη σελίδα μου γιατί είχε «ρητορική μίσους και σαδιστικές εκδηλώσεις βίας»!

Το fecabook κατέβασε τη σελίδα μου γιατί είχε «ρητορική μίσους και σαδιστικές εκδηλώσεις βίας»!
FREE photo hosting by Fih.grΕίναι απίστευτο αλλά ταυτόχρονα και αληθινό. Το γνωστό facebook μου κατέβασε την προσωπική μου σελίδα με 4.000 φίλους γιατί… παραβίαζα των Δικαιωμάτων και Υποχρεώσεων των μελών του facebook!!! Ο λογαριασμός μου, λέει η ανακοίνωση των υπευθύνων του facebook, έχει απενεργοποιηθεί λόγω παραβίασης του Facebook Δήλωση Δικαιωμάτων και Υποχρεώσεων!!! Διαπίστωσαν – λένε – «Αξιόπιστες απειλές για άλλους βλάβη ή η προώθηση της αυτο-καταστροφική συμπεριφορά»!!! «Στόχευση των ατόμων στο προφίλ δεν επιτρέπεται», «Ρητορική μίσους ή ξεχωρίζοντας τους ανθρώπους έξω με βάση τη φυλή, την εθνικότητα, την εθνική καταγωγή, τη θρησκεία, το φύλο, το φύλο, τον σεξουαλικό προσανατολισμό, αναπηρία ή ασθένεια Graphic περιεχόμενο, συμπεριλαμβανομένων σαδιστική εκδηλώσεις βίας εναντίον ανθρώπων ή των ζώων και τις απεικονίσεις της σεξουαλικής επίθεσης»!!! Δεν απομένει παρά να παρέμβει για άλλη μια φορά ο ίδιος εισαγγελέας που με παρέπεμψε στο κακουργιοδικείο λόγω καταγγελιών μου για Σωματεμπορία και αθωώθηκα πανηγυρικά αλλά αρρώστησα βαριά λόγω του στρες που με ακολουθούσε για χρόνια εξ’ αιτίας όλου αυτού του κυκλώματος στη δικαιοσύνη. Νομίζω ότι η επιχείρηση φίμωσης της Γνώμης έχει μπει σε εφαρμογή καθώς μόνο στο fakebook έχουν απενεργοποιηθεί 4.000 λογαριασμοί τα τελευταία δύο χρόνια! ΑΓΡΥΠΝΕΙΤΕ!
Βήχος Παναγιώτης
Οι ρουφιάνοι του facebook έσβησαν την Σελίδα μου!!!

ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΕΣΒΗΣΕ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ TO FACEBOOK ΚΑΤΑ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ!!!
Άτομα με ειδικές ανάγκες - Παρενόχληση
Ο λογαριασμός σας έχει απενεργοποιηθεί λόγω παραβίασης του Facebook Δήλωση Δικαιωμάτων και Υποχρεώσεων.
Η πολιτική μας
Μία από τις βασικές προτεραιότητες του Facebook είναι η άνεση και η ασφάλεια των μελών μας. Τα ακόλουθα πράγματα δεν επιτρέπονται στο Facebook:
Αξιόπιστες απειλές για άλλους βλάβη ή η προώθηση της αυτο-καταστροφική συμπεριφορά
Στόχευση των ατόμων στην περιοχή δεν επιτρέπεται
Ρητορική μίσους ή ξεχωρίζοντας τους ανθρώπους έξω με βάση τη φυλή, την εθνικότητα, την εθνική καταγωγή, τη θρησκεία, το φύλο, το φύλο, τον σεξουαλικό προσανατολισμό, αναπηρία ή ασθένεια
Graphic περιεχόμενο, συμπεριλαμβανομένων σαδιστική εκδηλώσεις βίας εναντίον ανθρώπων ή των ζώων και τις απεικονίσεις της σεξουαλικής επίθεσης.