Σελίδες

Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2011

H ελληνική ''υπόθεση Ντρέιφους'' αποκαλύφθηκε. Ομόφωνα αθώος ο Παν. Βήχος



H ελληνική ''υπόθεση Ντρέιφους'' αποκαλύφθηκε. Ομόφωνα
αθώος ο Παναγιώτης Βήχος του "Πολιτικού Καφενείου'' απο το Εφετείο
κακουργημάτων


"Tην Τετάρτη 7.12.2011, μετά από μια "συνοπτική" δίκη (δεν κράτησε ούτε μια ώρα), το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων της Αθήνας αθώωσε τον αγωνιστή Παναγιώτη Βήχο, γνωστό σε όλη την αριστερά από την ιστοσελίδα του Πολιτικού Καφενείου, από την απίστευτη και αστήρικτη κατηγορία της πορνογραφίας ανηλίκων! Είναι η τρίτη και τελική απαλλαγή του από κατηγορίες που άκριτα και ουσιαστικά παράνομα του φόρτωσαν εισαγγελικοί λειτουργοί με βάση στοιχεία που προσπάθησε να του φορτώσει από το 2003 η αρμόδια για τη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος υπηρεσία της αστυνομίας: οι άλλες δύο ήταν διευκόλυνση αλλότριας ακολασίας (αθωώθηκε το 2009) και μαστροπεία (απαλλάχτηκε με βούλευμα το 2010)!

Οι εντελώς προκλητικές διώξεις κατά του Π. Βήχου οφείλονται στον αδιάλλακτο αγώνα του ενάντια στα κυκλώματα εκμετάλλευσης γυναικών και στο απίστευτο θάρρος του να αποκαλύψει τη συμμετοχή σε δίκτυα πορνείας αστυνομικών στελεχών.

Για την όλη υπόθεση καταδικάστηκε επίσης η Ελλάδα από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Δικαώμάτων του Ανθρώπου για υπερβολική διάρκεια της διαδικασίας (το 2011).

Ως μάρτυρες κατέθεσαν δύο τεχνικοί, κι επίσης ο Παναγιώτης Δημητράς και ο Αλέκος Αλαβάνος, που χαρακτήρισε τις διώξεις κατά του Π. Βήχου "Υπόθεση Ντρέιφους". Δωρεάν νομική στήριξη στον Παναγιώτη Βήχο παρέσχε το Ελληνικό Παρατηρητήριο των Συμφωνιών του Ελσίνκι με το δικηγόρο του Θανάση Τάρτη.

Το Μέτωπο Αλληλεγγύης και Ανατροπής, που βίωσε από κοντά το "βασανιστήριο" ενός συναγωνιστή υψηλού ήθους που εμφανίζεται στην κοινωνία να έχει διαπράξει τα πιο ανήθικα κακουργήματα, θεωρεί ότι η δικαστική απόφαση δεν είναι μόνο μια νίκη του Π. Βήχου, αλλά και της δικαιοσύνης, της διαφάνειας, και της αδιάλλακτης πάλης αρχών για τις ανθρώπινες αξίες."


Μέτωπο Αλληλεγγύης και Ανατροπής

 




http://www.tometopo.gr/home/index.php?option=com_content&view=article&id=152:h---------------&catid=36:news&Itemid=68