Σελίδες

Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2011



Ο Δοσίλογος έπεσε, να πέσει και η διευρυμένη Χούντα!

FREE photo hosting by Fih.gr

Ο δοσίλογος Γιώργος
Παπανδρέου που οδήγησε τη χώρα σε μια νέα κατοχή ΕΠΕΣΕ!

Η χούντα όμως των δοσίλογων του ΠΑΣΟΚ με τη συμμετοχή του «αντιμνημονιακού»
Σαμαρά που θα ψηφίσει ένα χειρότερο Μνημόνιο που θα παραχωρεί κυριαρχικά
δικαιώματα της χώρας στους τοκογλύφους των Βρυξελλών, του φασίστα κωλοτούμπα
Καρατζαφέρη και της Δρακουλίνας Ντόρας Μητσοτάκη, παραμένει και μάλιστα
διευρυμένη! Συμφωνήθηκε να συγκροτηθεί μία νέα κυβέρνηση, χωρίς τον Γ. Παπανδρέου επικεφαλής. Στο όνομα της «σωτηρίας της χώρας» η «όλη αυτή κωμικοτραγική
κατάσταση ένα έχει σαν στόχο: Να επιβληθεί ως τετελεσμένο στον ελληνικό λαό το
νέο δάνειο του Οκτώβρη με τους όρους παράδοσης που το συνοδεύουν. Να μη
τοποθετηθεί ο λαός ούτε με τις παλλαϊκές κινητοποιήσεις του, που τους
τρομοκράτησαν, ούτε με το δημοψήφισμα, που ακόμη τους τρομοκρατεί, ούτε με
εκλογές, που θα τους τρομοκρατήσουν. Γιατί το «όχι» του ελληνικού λαού θα
μεταφερθεί σε όλους τους εργαζόμενους της Ευρώπης απειλώντας την ίδια την
ύπαρξη της Ευρωζώνης»
.

(1)
Ο λαός βλέπει πλέον ξεκάθαρα ότι ΌΛΟΙ τους είναι το ίδιο.
Εκτελεστές των εντολών της Τρόικας και των Βρυξελλών. Γνωρίζει πια ότι όλοι
αυτοί πρέπει να εξαφανιστούν από το πολιτικό προσκήνιο.
Γι’ αυτό
απαιτείται, το νέο πολιτικό υποκείμενο να κάνει την εμφάνισή του και να
προχωρήσει μαζί με το λαό στην διαγραφή του δικού τους χρέους και στην
«παύση πληρωμών στους τοκογλύφους, που θα απαλλάξει τον προϋπολογισμό από την
θανατηφόρο αιμορραγία των τοκοχρεολυσίων, θα βάλει την οικονομία πάλι σε
κίνηση και μια τελεία στη σημερινή παύση πληρωμών προς τους εργαζόμενους».

ΟΧΙ ΣΤΗ ΝΕΑ ΧΟΥΝΤΑ! Ο ΛΑΟΣ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ!

Βήχος Παναγιώτης

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση Παπούλια-Παπανδρέου-Σαμαρά στο Προεδρικό Μέγαρο. Η συμφωνία νέας κυβέρνησης επιτεύχθει και ο Γ. Παπανδρέου τελικά ΔΕΝ θα ηγηθεί της νέας αυτής κυβέρνησης.

Η νέα κυβέρνηση που θα δημιουργηθεί θα έχει ως κύριο στόχο να oδεύσει την χώρα ΑΜΕΣΑ σε εκλογές.

Αύριο αναμένεται νέα συνάντηση μεταξύ του Γ. Παπανδρέου και του Α. Σαμαρά ώστε να ορίσουν το νέο σχήμα της Κυβέρνησης καθώς και τον νέο πρωθυπουργό της χώρας. Θα συζητήσουν ακόμη και για τον χρόνο των εκλογών.

Συγκεκριμένα: Σε κατ΄αρχήν συμφωνία κατέληξαν οι Γιώργος Παπανδρέου και Αντώνης Σαμαράς για την συγκρότηση μιας νέας κυβέρνησης συνεργασίας. Μετά από την 45λεπτη συνάντηση τους στο Προεδρικό Μέγαρο παρουσία του Κάρολου Παπούλια, οι δυο πολιτικοί συμφώνησαν ότι η νέα κυβέρνηση θα οδηγήσει τη χώρα σε εκλογές, αφού υλοποιηθούν οι αποφάσεις της 26ης Οκτωβρίου. Ο κ. Παπανδρέου παραιτήθηκε από την θέση του πρωθυπουργού. Αύριο, Δευτέρα θα ανακοινωθεί η σύνθεση της νέας κυβέρνησης. Την ίδια ώρα πάντως πληθαίνουν οι πιέσεις των ευρωπαίων να βρεθεί λύση στο πολιτικό αδιέξοδο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Υπό την προεδρία του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Κάρολου Παπούλια συναντήθηκαν σήμερα ο Πρωθυπουργός κ. Γιώργος Α.Παπανδρέου και ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης κ. Αντώνης Σαμαράς.

Στη συνάντηση συμφωνήθηκε να συγκροτηθεί μια νέα κυβέρνηση με στόχο να οδηγήσει τη χώρα άμεσα σε εκλογές μετά την υλοποίηση των αποφάσεων του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου της 26ης Οκτωβρίου. Για τον προσδιορισμό των υποχρεώσεων που απορρέουν για την υλοποίηση των αποφάσεων της 26ης Οκτωβρίου και το χρονικό πλαίσιο που απαιτείται, θα γίνει άμεσα συνάντηση εκπροσώπων των δύο πλευρών.

Ο Πρωθυπουργός κ. Γιώργος Α. Παπανδρέου έχει ήδη δηλώσει ότι δεν θα ηγηθεί της νέας κυβέρνησης. Αύριο θα υπάρξει νέα επικοινωνία του Πρωθυπουργού και του Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης για το πρόσωπο του νέου Πρωθυπουργού και της νέας κυβέρνησης.

Αύριο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα συγκαλέσει σύσκεψη των αρχηγών των πολιτικών κομμάτων".

Ο Δοσίλογος έπεσε, να πέσει και η διευρυμένη Χούντα!


Ο Δοσίλογος έπεσε, να πέσει και η διευρυμένη Χούντα!

Ο δοσίλογος Γιώργος Παπανδρέου που οδήγησε τη χώρα σε μια νέα κατοχή ΕΠΕΣΕ!
Η χούντα όμως των δοσίλογων του ΠΑΣΟΚ με τη συμμετοχή του «αντιμνημονιακού» Σαμαρά που θα ψηφίσει ένα χειρότερο Μνημόνιο που θα παραχωρεί κυριαρχικά δικαιώματα της χώρας στους τοκογλύφους των Βρυξελλών, του φασίστα κωλοτούμπα Καρατζαφέρη και της Δρακουλίνας Ντόρας Μητσοτάκη, παραμένει και μάλιστα διευρυμένη! Στο όνομα της «σωτηρίας της χώρας» η «όλη αυτή κωμικοτραγική κατάσταση ένα έχει σαν στόχο: Να επιβληθεί ως τετελεσμένο στον ελληνικό λαό το νέο δάνειο του Οκτώβρη με τους όρους παράδοσης που το συνοδεύουν. Να μη τοποθετηθεί ο λαός ούτε με τις παλλαϊκές κινητοποιήσεις του, που τους τρομοκράτησαν, ούτε με το δημοψήφισμα, που ακόμη τους τρομοκρατεί, ούτε με εκλογές, που θα τους τρομοκρατήσουν. Γιατί το «όχι» του ελληνικού λαού θα μεταφερθεί σε όλους τους εργαζόμενους της Ευρώπης απειλώντας την ίδια την ύπαρξη της Ευρωζώνης».



(1)

Ο λαός βλέπει πλέον ξεκάθαρα ότι ΌΛΟΙ τους είναι το ίδιο. Εκτελεστές των εντολών της Τρόικας και των Βρυξελλών. Γνωρίζει πια ότι όλοι αυτοί πρέπει να εξαφανιστούν από το πολιτικό προσκήνιο. Γι’ αυτό απαιτείται, το νέο πολιτικό υποκείμενο να κάνει την εμφάνισή του και να προχωρήσει μαζί με το λαό στην διαγραφή του δικού τους χρέους και στην «παύση πληρωμών στους τοκογλύφους, που θα απαλλάξει τον προϋπολογισμό από την θανατηφόρο αιμορραγία των τοκοχρεολυσίων, θα βάλει την οικονομία πάλι σε κίνηση και μια τελεία στη σημερινή παύση πληρωμών προς τους εργαζόμενους». ΟΧΙ ΣΤΗ ΝΕΑ ΧΟΥΝΤΑ! Ο ΛΑΟΣ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ!


Βήχος Παναγιώτης